Mi ennek a zenének a címe? Valami electo zene lesz (nem vagyok otthon a műfajokban). Egy furcsa rész van benne (főleg a refiben) amit szájjal is ki lehet adni.
Na, hogy azt a módszert hogyan hívják, ahogyan képzed ezt a hangot, na azt nem tudom.
De úgy kell nagyjából, mintha egy lónak, s annak is a patájának járása hangját próbálnád utánozni.
Vagy úgy is lehet hasonló hangot, mint amikor a szájpadlásodhoz teszed/szorítod a nyelved, aztán elkezded szívni visszafelé, s elengeded, s a nyelved oda ütődik a szád alsó részéhez a fogak mögé persze.
Na az ilyesmihez hasonló hangok, gyorsan vannak egymás mellé rakva/lejátszva.
A ritmusát nem tudom, hogy hogyan írjam le, de megpróbálom
Ami fontos az az, hogy gyors.
3(ilyen "lóhang" gyorsan egymás után), ismét 3 ilyen hang (de akár lehetne valami üreges cucc, amit ütnek, és annak van ilyen hangja, vagyis ez a valószínű) aztán 2 ilyen hang, csak lassabban leütve.
Szóval 3-3-2 (de az első kettő 3as ütem nagyon szorosan vannak egymás mellett, szóval lehetne 6-2 is az ütem)
Azért 3-3-2 inkább mert az az első 3 hang magasabb, s a második 3 mélyebb, az utolsó kettő még mélyebb.
DE ezek eleve magas hangok, csak egymáshoz viszonyítva mélyebb.
Szóval az a rész ami megmaradt : 3-3-2,szün,3-3-2 (és szerintem ez a sor minimum 2x megismétlődik)
Valaki esetleg ? :D
Amúgy sokan ismerik biztosan, többször hallottam már én is, de nem tudom a címét.
Köszi!
https://www.youtube.com/watch?v=gCYcHz2k5x0
Ez jutott eszembe először, hátha...
Igen ez lesz az! :D
Köszi szépen! :)
(Tehát erre gondoltam, viszont van egy másik zene, ami nagyon hasonlít ehhez. Ennek az ütős hangszer hangja van abban a zenében is, és amikor először hallottam, akkor összekevertem ezzel a zenével, amit küldtetek. Arra esetleg valami tipp ?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!