Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van olyan zene amiről inkább...

Van olyan zene amiről inkább titkolod, hogy hallgatod?

Figyelt kérdés

Én full feketében tolom, de imádom Britney-t. :D A régi időkben nagyon szerettem már, aztán inkább rockot hallgatok hosszú évek óta, de senkinek nem mondom el, hogy ő az egyik kedvencem.

Neketek van ilyen zene/zenekar?

https://www.youtube.com/watch?v=C-u5WLJ9Yk4 (my loneliness is killing meeeeee)

2020. ápr. 26. 10:49
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Igen, van. Ide se írom ki, mert abszolút nem szokványos. Annyira, hogy maguk az előadók is meglepődnek rajta, hogy valakinek ennyire tetszik amit csinálnak. Ezért az elején még előttük is titkolom, igyekszem úgy hallgatni őket, hogy ne vegyék észre, már amikor ez lehetséges. Aztán végül a legtöbbnek nincs ellenére, de kaptam már olyan reakciót is ami igen rosszul esett.
2020. ápr. 26. 11:02
 2/10 anonim ***** válasza:
74%

Nincs. Kinőttem már abból a korból, hogy mások véleménye érdekeljen. Azt hallgatom, ami épp jól esik.

Hosszú hajam van, bőrben járok, rocker vagyok, vállalom - de ettől még szeretem a klasszikus zenét, a dzsesszt, az operát és a népzenét is. Nem, nem a mulatóst, attól rosszul vagyok - de ha tetszene, nem csinálnék belőle titkot.

Senkinek semmi köze hozzá, milyen zenét hallgatok, milyen könyvet olvasok, milyen ruhát vagy frizurát hordok.

2020. ápr. 26. 11:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően én nem igazán titkolom, hogy kiket hallgatok. Imagine Dragons, Taylor Swift, 5SOS, Queen, így minden nagyjából.

De azt titkolom, hogy a Big Time Rusht is hallgatom. Annyira, hogy nincsenek is meg a zenéik a telefonomon. Csak YouTube.

2020. ápr. 26. 15:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Régen titkoltam Britney-t. De rájöttem, hogy semmi értelme.
2020. ápr. 26. 18:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyan van, hogy valakiről tudom, hogy nem szereti az ilyen meg olyan zenéket, én meg igen, ezért nem beszélek azokról, vagy nem hallgatom őket a jelenlétében.
2020. ápr. 27. 07:08
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted a rockerek közül ki az, aki bevallaná, hogy tetszik neki ez a zene? :D

[link]

2020. ápr. 27. 07:37
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
Valószínűleg nem sok csinálna belőle titkot. Más kérdés, hogy nehezen tudom elképzelni, hogy BÁRKINEK is tetszik egy ilyen zajhalmaz.
2020. ápr. 27. 08:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
2020. ápr. 27. 23:30
 9/10 anonim ***** válasza:
2020. jún. 10. 22:28
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Rácz Gergő 'Aha' című száma valamilyen fura oknál fogva nagyon megtetszett, pedig merőben eltér az általam kedvelt zenéktől...

Egy Metallica mellett... háát, mintha tudathasadásom lenne néha..😂

2020. jún. 10. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!