A metalheadek körében miért számít gáznak a Bring Me the Horizon?
Azzal egyezek, hogy a mostani zenéik kb. semmire sem valók, de a Sempiternal albummal mi a baj?
Annyi helyen láttam, hogy ócsárolják a bandát, viszont számomra érthetetlen.
Attól, hogy nem olyan, mint a Cannibal Corpse, vagy nem sátánista attól még metal együttesnek számított.
Nézőpont kérdése, igazából ezen múlik az egész. A sör sem ilyen ízű volt 200 éve, mint ma. A világ változik, a zene változik. Az ősember se azt a zenét hallgatta, mint a 70-es években és a mai generáció sem.
Akik utálják azok általában azért, mert az ilyen együttesek nagy része kb. a Disney channelről kiszabadult babaarcú fiatalok gyülekezete, én is felröhögök rajta néha. Ettől függetlenül tetszik a zenéjük egyébként, csak olyan furcsa, ellentmondásos. És való igaz egytucat is, nem egy System of a Down szint az biztos. Bár nem is kell mindenkinek ott lennie. Valószínű az is zavaró még, hogy a metál egy kis szelet volt régen, ma meg már az is mainstream és ami azzá válik annak átlagosan nézve romlik a minősége, de legalábbis egyedisége bizrosan.
Nekem nagy kedvencem volt a Linkin Park két első albuma is, az az igazi gördeszkás, graffitis, underground cucc. Sajnos az a zenei stílus elég hamar elhervadt a kétezres évek környékén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!