Twenty one Pilots vagy Billie Eilish?
Figyelt kérdés
Alternatív pop#pop #Alternatív pop
2020. ápr. 19. 23:32
2/11 anonim válasza:
Nem tudom, egyikért se vagyok oda igazából, de akárhányszor meghallom ezt a bad guy-t vagy ezt az all the good girls go to hell zenét, akkor mindig két top zene jut róluk eszembe, azthiszem pont a stressed out és a heathens. Szóval inkább top, ők voltak előbb.
3/11 anonim válasza:
Én szinte csak hip hopot hallgatok, de érdekes módon mindkét előadót kedvelem. Inkább a TOP-ot választanám én is.
4/11 NikiKING válasza:
Egyértelműen Billie Eilish.
Ő a best.
5/11 anonim válasza:
Egyértelműen Twenty One Pilots.
Ők a legjobbak.
6/11 anonim válasza:
Eyértelműen a tøp!
Ők az egész világon a legjobbak!😍😍
8/11 Lilpumpfan02 válasza:
Számomra sokkal inkább twenty one pilots, számomra Billie Eilish túlságosan túlértékelt, amíg a top itthon eléggé ,,underground"
9/11 anonim válasza:
Egyértelműen Twenty one pilots.
10/11 anonim válasza:
8-as szerintem nem annyira fontos, hogy mások mit gondolnak róla, vagy hogy egyáltalán mennyien ismerik, mennyire híres, amíg személyesen tetszik neked
amúgy én is tøp-ot választanám, leszámítva a felkapottságot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!