Meg tudnátok mondani, mi lehet a szám címe, előadója a klipje alapján (kb 5 évvel ezelőtti)?
Figyelt kérdés
Nem emlékszem már semmi másra a dalból, csak a klipjére és tetszett a zene, szeretném megtalálni.
Kb 5 évvel ezelőtt találtam rá. Egy plázában hallottam, otthon megkerestem szöveg alapján. Szóval lehet, hogy egész régi szám, csak én épp akkor figyeltem fel rá a rádioban.
Nos, fiatal férfi énekli, egyedül, angolul. Elektronikus valami..hmm.talán valami remix lehet, de ebben nem vagyok biztos. A klipje fekete-fehér és nagyrészt az van benne, hogy papírfecnire írnak e
2020. ápr. 19. 19:12
1/3 A kérdező kommentje:
Folyt:szóval írnak egy szót egy lapra és eldobják az úton és végül sok,sok ilyen lap összegyűlik. Talán szerepel benne egy kislány is.
Hát sajnos ennyi infót tudok csak, de hátha valakinek beugrik, mire gondolok.
2020. ápr. 19. 19:15
2/3 Poésie válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, ez az. Köszönöm! :)
2020. júl. 11. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!