Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek összehoz valamit...

Szerintetek összehoz valamit a One Direction a 10. évfordulóra?

Figyelt kérdés
hogy őszinte legyek, nem vagyok oda a zenéjükért, de elég sok helyen olvastam, hogy terveznek valamit. Szerintetek van esély erre? És ha igen, mit gondoltok, Zayn csatlakozni fog?

2020. ápr. 16. 22:53
 1/4 anonim válasza:
100%
Én is szeretem őket,igazánól engem Harry mostani albuma fogott meg nagyon,de ettől függetlenül nagyon szeretném,hogy valamit összehozzanak.Sok teória kering emiatt,főleg twitteren.Szerintem van esélyrá,a fiúk is tudják,hogy ez azért különleges évforduló.Zaynről pedig annyit hogy a 1D oldala többb helyen is bekövette Zay-t aki eddig még nem követte őket vissza.
2020. ápr. 17. 09:34
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Miután a szóló karrierjük is befuccsolt biztosan ráugornak erre a két perc hirnév miatt. De ki tudja, az is lehet hogy sikerül összehozni karrierjük második slágerét. Tényleg van olyan hogy két slágeres pop csapat?
2020. ápr. 19. 17:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Remélem kiadják az infinty klipjét. Vagy az eredeti végét a historynak. Biztos vagyok benne hogy egy egész videót össze lehetne vágni olyanokból akár klip interjú vagy bármi home videóból ami sehol nem jelent meg. De én örülnék bárminek :D
2020. ápr. 19. 20:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valamit biztos összehoznak. A legjobb az lenne, ha megint összeállnának egy jobb managementtel, de nem szeretném ha ez úgy valósulna meg, hogy nem boldogok. Az a legfontosabb, boldogok legyenek, és ha ezt a szólókarrier adja meg nekik, akkor inkább maradjon minden ahogy van.
2020. máj. 27. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!