Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Fehérvári Ottó -nak vannak...

Adam1c1 kérdése:

Fehérvári Ottó -nak vannak dalai Youtube-on, vagy máshol? Merre keressem?

Figyelt kérdés
Youtuberként tevékenykedik a srác, Paplovag néven. Gameplay videókból ismerem, és tudom, hogy nagyon jó hangja van. Felmerült bennem az is, hogy valamelyik együttesnek talán tagja lehet, de sehol semmi infó nincsen róla. Műfajilag Metal, vagy Rock, ami esetében szóba kerülhet.

2020. ápr. 15. 12:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincsenek, ez neki csak szórakozás. Emlékeim szerint egyszer kipróbálta a szinkronszínészkedést, de ennyi. Egyébként nem "YouTuber", már jó ideje Twitch partner, és csak elérhetővé teszi az ottani adásokat YouTube-on is mint videó.
2020. ápr. 15. 13:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Ez mondjuk megmagyarázza miért nem találom, de ha tudja, hogy jó hangja van, esküszöm nem értem mért nem próbál meg hozzáverődni valami bandához. Még ha csak garázs szinten is. Egyből mehetne is fel valami videómegosztóra pár dal. Szerintem népszerű lenne.
2020. ápr. 15. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!