Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nálatok ezek közül az énekesek...

Nálatok ezek közül az énekesek közül hogy vannak sorjában?

Figyelt kérdés
Lana Del Rey, Aurora Aksnes, Fiona Apple, Melanie Martinez, Billie Eilish?

2020. ápr. 14. 02:07
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nagyon hülyén tettem fel a kérdést, fáradt vagyok. De remélem érthető.
2020. ápr. 14. 02:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Pont olyan sorrendben, ahogy leírtad.
2020. ápr. 14. 02:14
 3/6 A kérdező kommentje:
#2 És miért?
2020. ápr. 14. 02:17
 4/6 anonim ***** válasza:
#3 Lana és Aurora nekem abszolút favorite ezekből, de ha választanom kell, akkor inkább Lana az első és Aurora a második. Fiona és Melanie számomra elég olyan semlegesek, ugyanakkor meg ha úgy nézzük, akkor Fiona még Lanának is az elődje(hamarabb kezdte 10 évvel a pályát), ezért szerintem megérdemli a harmadik helyet, Melanie meg a negyediket. Billie meg szimplán csak a keveréke ezeknek az előbb említett énekeseknek, semmi egyedit nem mutat, ezért ő az utolsó.
2020. ápr. 14. 02:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem tök mindegy, lehet így is. de ha kéred szivesen leírom más sorrendben is. :)
2020. ápr. 14. 16:22
 6/6 A kérdező kommentje:

#4 értem

#5 érdekel

2020. ápr. 15. 02:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!