Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vannak mostanság még ilyen...

Vannak mostanság még ilyen zenekarok? (industrial)

Figyelt kérdés

Leginkább régebbi cuccokat hallgatok, és nem igazán vagyok képben a mai zenékkel.

Pár példa a sok közül:

My Life With The Thrill Kill Kult, Ministry, Chemlab, Babyland, régi Nine Inch Nails, Skinny Puppy, KMFDM, Pop Will Eat Itself, Lords Of Acid, 16 Volt, meg régebbi "klasszikusok" (Throbbing Gristle, Coil, Psychic TV, Einstürzende Neubauten, SPK, Current 93)

Tudom, a fele ezeknek nem pont industrial ne szedjetek szét, csak így egyszerűbb volt összefoglalni őket a címben, hogy ne kattintson ide feleslegesen olyan, aki úgyse tudja miket keresek.

Szóval ezek alapján tudtok mostani (2000+, 2010+) zenekarokat ajánlani nekem, amik esélyes, hogy bejönnének?

#rock #Industrial #industrial zene
2020. ápr. 11. 03:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Stabbing Westward
2020. ápr. 11. 10:19
 2/8 A kérdező kommentje:

Őket ismerem, vannak jó számaik.

De ment a zöld kéz!

2020. ápr. 11. 14:09
 3/8 anonim válasza:
Külföldi vagy magyar bandák érdekelnek jobban?
2020. ápr. 12. 20:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Inkább külföldiek, de magyar is jöhet!
2020. ápr. 14. 14:08
 5/8 anonim ***** válasza:
2020. ápr. 17. 22:40
 6/8 A kérdező kommentje:
5-ös: köszi, ez jó, jöhetnek még ilyenek!
2020. ápr. 18. 12:21
 8/8 anonim ***** válasza:

5. és előző hozzászóló vagyok:

Szívesen!

Szerencsére létezik Industrial, még ha korai mivoltánál picit modernebb és a gyakran keményebb formában is, de talán még sosem volt ennyire aktuális ezen műfaj üzenete, mint napjainkban.

Még brutál darálós Industrial-Deathcore ötvözet is van, ha bírja a gyomrod:

[link]

Ha szereted a Rock/Metal elemeket teljesen mellőző, gitár mentes Industrial zenéket is, akkor olyanokat is tudok ajánlani, elég mélyen benne vagyok a műfajban.

2020. ápr. 21. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!