Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti milyen gyakran jártatok...

Ti milyen gyakran jártatok koncertekre az utóbbi években?

Figyelt kérdés

Milyen stílusú zenekarok koncertjeire szoktatok elmenni?

Illetve idén is van tervbe véve koncertlátogatásotok?

2020. ápr. 9. 19:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az elmúlt 1 évben voltam kb 5x felnőtt koncerten, meg 10x a gyerek kedvenc gyerekzenekarán.

Asziszem, valami pop féle lehet, mait szeretek, de sosem voltam jó ezekben, Halott Pénz, The Biebers, Follow the Flow, Wellhello és Zorán koncerten voltam, ez utóbbi talán kakukktojás...? :D

És igen, mennék idén is, de hát ki tudja, mi lesz itt, meg mikor.

2020. ápr. 9. 19:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én tavaly nyár eleje óta kb 10 koncerten voltam, és vagy két fesztiválon. A poprocktól a metálig. Idén, ha a vírus engedi, minnél többre, amire csak tudok, és amúgy szeretem is
2020. ápr. 10. 00:43
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Elmúlt 1 évben 3 koncert volt, szeretnék idén is kijutni már ha a vírus engedi.(bár a decemberiek biztos meg lesznek tartva, nyárra tervezettek meg valószínűleg elmaradnak)

Leginkább metal és rock koncertekre.

2020. ápr. 11. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!