Kedvenc rock/metal bandáitok? Mi az ami megfogott bennük?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 8. 19:17
11/14 Rockerlady válasza:
Az Iron Maiden, Metallica, AC/DC, Kárpátia, Tankcsbda, Road, Nemzeti hang, Pokolgép és még sorolhatnám... Engem a Rockban (így egyszerűbb összefoglalni mi fogott meg ezekben a zenekarokban) az az, hogy az igazságot éneklik. Na most ezeket a zenekarokat nem lehet egy Dzsásztin Bíbörhöz (igen direkt így írtam) hasonlítani.
12/14 anonim válasza:
Kevés kedvenc zenekarom van, viszont annál több kedvenc albumom és korszakom zenekaroknál, de ha mégis választanom kéne egy zenekart, akkor gondolkodás nélkül a Korn-t mondanám. Az új zenéjüket nem szeretem, de amit 90es évek elejétől a 2000es évek elejéig csináltak az első 5-6 albumjukon keresztül, az számomra egy életre meghatározó volt a zenei ízlésemet tekintve.
13/14 anonim válasza:
Rammstein: A hangzásuk az egyenletes zúzásuk, elborult szövegeik, színpadi előadásuk és Flake Lorenz tánca :D nagyon megfogott
Mushroomhead: még annyira nem fedeztem fel de voltam egy nagyon jó házi bulin ahol Mushroomhead volt, nagyon bejött és egy elég szép emlék maradt meg bennem
Dope: Egyszerű zúzós nagyszerű
Metallica: már nem nagyon hallgatom de ezzel a bandával kezdtem szóval egy kedves emlék bennem
Pantera: súlyos riffek és az a keménység nagyon megfogott
14/14 anonim válasza:
Depresszió, Rózsaszín Pittbull, Prosectura és még sorolhatnám. A Depresszió nagyon jó, kemény zenéket játszik, pont ahogy szeretem...😏 A Punkosok szintén jól nyomják.
11/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!