Tudnátok olyan férfi énekeseket (együtteseket) mondani, akik gyakran énekelnek fejhangon?
Amire gondolsz az falzett, ilyet nyom Chris Martin (Coldplay) nullhuszonnégyben, akiket írtál azok is, közülük még egyiket sem hallottam fejhangon énekelni. Aki szokta fejhangon tolni, az mondjuk Matt Bellamy (Muse).
2:55-től pl szépen hallani:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Utolsónak: AKkor ezt egy kicsit félreértelmeztem, sajnos ennyire nem értek hozzá. Pedig ezt a fejhang kifejezést pont egy James Blunttal kapcsolatos cikkben olvastam, hogy ő így énekel.
Ha még tudtok ilyen falzett énekeseket, akkor ajánnljatok továbbra is. A Coldplayt ismerem, tetszik is pár számuk. Majd jobban elmerülök a munkásságukban.
Jimmy Sommerville / The Communards
Mondjuk ők régebbiek.
Morpheus19, mondjuk a Muse-nál valóban tagadhatatlan a hasonlóság, de azt sosem értettem, hogy a Coldplayt miért hívták/hívják "wannabe radioheadnek", szerintem a zenéjük abszolute nem hasonlít, sem dallamvilágban, sem jellegben...:D Ha már hatás, akkor a Coldplayen inkább R.E.M.-et érzek, meg talán Verve-öt...
Csak kíváncsi vagyok erről hogy vélekedsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!