Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy tudok bekerülni egy...

Hogy tudok bekerülni egy stúdióba?

Figyelt kérdés

Sokan mondják hogy jó a hangom de nem tudom hogy működik ez az egész fizetek és megcsinálják a zeném vagy olyan mint a casting?

A Válaszokat Előre Köszi!

2020. ápr. 2. 07:35
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Producerkedtem korabban, mostanaban nincs ra idom. Kuldj privatban egy hangfelvetelt.
2020. ápr. 2. 08:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Heló!

Voltaképp lebeszélsz egy időpontot, és ott X ideig rendelkezésedre állnak, hogy rögzítsék az éneked.

Annyit kell tenned, hogy leperkálod az óradíjat és kész.

Esetleg másban is segíthetnek, de ez a pénzedtől és igényeidtől függ.

2020. ápr. 2. 08:26
 3/6 A kérdező kommentje:
És hol találok stúdiót?
2020. ápr. 2. 08:57
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

Jelentkezz a Sztárban Sztár műsorra, most privát embereket ketesnek, vagy az xesre,

2020. ápr. 2. 09:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Írd be a keresőbe hogy stúdió vagy hangstúdió, esetleg a lakóhelyedhez közeli nagyobb városok neveit és kapsz egy halom találatot. Mostanában mondjuk nem hiszem, nogy nyitva lennének... de sok helynek van honlapja részletes árakkal, felszereléssel, stb.
2020. ápr. 2. 18:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

New York belső részén elég sokat találsz, Müncheben is akad, az egyik azt hiszem a Marienplatz közelében van.

Fogalmunk sincs róla, merre laksz, de aki annyira szerencsétlen, hogy a google-t sem képes használni, szerintem sosem fog eljutni egy stúdióba, nem hogy elérni, hogy komolyan vegyék.

2020. ápr. 19. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!