Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Vintage V99 gitárról mi a...

A Vintage V99 gitárról mi a véleményetek? (csak hozzáértőktől kérdezem. )

Figyelt kérdés
Hallottam róla sok jót, de kíváncsi vagyok negatívumokra is. Esetleg hasonló árban más Les Paul -t ha tudtok ajánlani, akkor hallgatom. (több pénzt nem tudok rááldozni max. 64ezret.
2010. júl. 25. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Attol füg,a konstrukciot tekintve nem a legjobb.Mit akarsz vele játszani?Eggyütest mondj pl légyszi :D
2010. júl. 25. 23:31
 2/4 Daweee000 ***** válasza:
Én azt mondom Gyűjts még és V100, vagy használtan V100. ez a V99 egy ilyen olcsósított változat, csavarozott nyakkal, meg ki tudja még min spórolva, annyira nem ástam bele magam sosem. a V100 viszont egy nagyon korrekt hangszer, veri hangzásban az Epiphoneokat is, vessze a legjobb vétel az árkategóriában. A V99-ről ez kevésbé mondható el, én a helyedben a 100ast választanám. És ne ijedj meg a használt hangszerektől, egy megkímélt öregebb hangszer még jobban tud szólni mint egy vadiúj: a fa szárad, érik, a hanggal együtt. 64-ből már kapsz használt V100ast, ne vesztegesd a pénzt másra.
2010. júl. 25. 23:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Magozott Cseresznye szerűségre kéne.
2010. júl. 26. 10:58
 4/4 anonim válasza:

a v99 és a v100 között annyi a különbség ,hogy:

v99 - konstrukció: csavarozott

- test: keleti nyárfa

- nyak: jávor

v100 - konstrukció: ragasztott

- test: mahagóni

- nyak: mahagóni

a többi már csak látványban különbség.

2011. márc. 15. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!