Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik ez a dal? Olyanok...

Melyik ez a dal? Olyanok hozzászólásit várom, akik otthon vannak a 80-as évek zenéiben.

Figyelt kérdés
Ez a szám a 80-as években ment nagyon, a klipjében egy erdő közepén korcsolyáztak. Sajnos ennyire emlékszem belőle, meg a dallamot is felismerném.. Tudom nem sok, de ez az utolsó reményem. (: előre is köszönöm.
2010. júl. 24. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:
és a szövegére egy picit se emlékszel?
2010. júl. 29. 21:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem olyan volt, hogy este korcsolyáztak, és a fákon az emberek ilyen érdekes kosztümben voltak?
2010. júl. 29. 22:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Dededeee! Olyan volt!
2010. júl. 30. 08:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor tudom melyik számról beszélsz, csak sajnos én sem tudom pontosan ki az előadó vagy mi a szám címe. Emlékeim szerint valami enigma van benne, de hogy az előadó vagy szám cím nem tudom már, elég kicsi voltam akkor. Ha esetleg megtudnád majd belinkelnéd, mert én is keresem ezt a számot:).
2010. júl. 31. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!