Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hallottam egy számot, vagyis...

Hallottam egy számot, vagyis egy részletet belőle . Kicsit rock beütése van. És valami all i want . Es America van a dalszövegében. Inkább az American van a lényeg. Mire gondolok?

Figyelt kérdés
Kerestem mindenhol,de nem találtam.Köszi.
2010. júl. 24. 19:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Jiajjjj nem.
2010. júl. 25. 14:57
 12/15 anonim válasza:
2010. júl. 25. 15:13
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem ... ez,de kösz.
2010. júl. 25. 16:44
 14/15 anonim válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=V9NhncU5_CE&feature=youtube_g..

szerintem simán erre gondolsz nem? kicsit rockos a beütése, és elég népszerű....

2012. márc. 24. 14:26
 15/15 anonim válasza:
Ja és ha máskor nem találnál meg valamilyen számot, de tudsz részletet a szövegből, akkor siman csak használd a googlet...beirod az adott szoveget amire emlekszel, es hozzáírod, hogy lyrics (szöveg) vagy song... aztan kombinálod, az egeszet a szoveget.....én nekem ez ismerős volt, és ugyan igy kerestem rá :)) nekem mondjuk konyebb volt, mert itt hallottam meg őket angliában, és tudtam hogy angol banda :) azert hozzaírtam hogy UK...na az csak egy tipp volt, ha a kozeljovoben nem talalnad meg a keresett előadót :) sok sikert :)
2012. márc. 24. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!