Hallottátok már Serj Tankian zenéjét? Vagy tudtok róla valamit?
Figyelt kérdés
Csak olyan közvélemény kutatás szempontjából kérdeztem. Sajnos nem jön Magyarországra a turnéja alatt.2010. júl. 24. 15:46
1/5 anonim válasza:
System of a Down énekese, szólóalbuma is van. Az Empty Walls király.
2/5 anonim válasza:
és most adott ki új EP-t is Left Of Center címmel asszem.
Az is nagyon jóó :)
3/5 anonim válasza:
Jó zenét tol, illetve tolt a Systemben is, szeretem ezt az elszállós-metalt
5/5 anonim válasza:
Én is kibaxottul szeretem.
Ez az Elect the Dead Symphony album KATASZTROFÁLIS, de a többi két albuma nem rossz. Bár vannak furcsa számai az Imperfect Harmonies-on, de van rajta ezen is pár ütős szám (például Disowned Incorporated és az Electron). Az Elect the Dead albumról 4-5 számot is ki tudnék emelni: ezek mondjuk az Empty Walls, a Lie Lie Lie, a Saving Us, a The Unthinking Majority, valamint a Sky is Over.
Bevallom, jobb, mint a Bíber vagy a Hánná Montáná vagy az összes efféle xarság... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!