Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ciki, ha 13 évesen egy csomó...

Ciki, ha 13 évesen egy csomó együttest szeretek, de egy koncerten sem voltam? és ha nem ismerem az együttes tagjait? (nevüket, arcukat)

Figyelt kérdés
ezeket szeretem:akela(bár az feloszlott már),vendetta,vádló bitófák,stb... de ilyen rockszigeten,fesztiválokon még fellépnek.ciki ha nem vagyok ott ilyeneken?
2010. júl. 24. 13:01
1 2
 11/17 anonim válasza:

egy "barátnőm" kívülről fújja az összes számot meg mindent minden dalnak utána jár, olyan zenét hallgat amit utál, hogy a fiúknak bejöjjön :S és k.urva idegesítő amikor hallgatunk valamit és ő ott énekli! ÁÁÁ! folyton elvillog azzal, hogy ezt meg azt a számot ő már hallotta és imádja! össze-vissza hazudozik!

szóval szerintem értelmesebb a zenét élvezni mint az együttesről minden hülyeséget tudni...

2010. júl. 24. 13:18
 12/17 A kérdező kommentje:
igen!igazad van,kösz!
2010. júl. 24. 13:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem legalább a kedvenc együttesednek illene ismerni a tagjait, és fontosabb tudnivalókat róluk. Az az igazi rajongó, aki legalább az alap dolgokat tudja a kedvenceiről, tudja, hogy épp mi történik velük, min dolgoznak. Mondjuk 13 éves korban ez még nem olyan lényeges, később már az lesz.
2010. júl. 24. 13:33
 14/17 anonim ***** válasza:

Az utolsónak teljesen igaza van, lassan már kéne követned, hogy éppen mikor ***** be a gatyájába a Vádló bitófák énekese.

Gyerekek, magatoknál vagytok? Nagyapámnak Postás Józsi a kedvence, ellenben nem tudja azt sem, hogy hány eladott lemeze van, van-e felesége, hol lakik és hány éves. Azt is lemerem fogadni, hogy még koncerten sem volt, pedig már 70+-os.

2010. júl. 24. 15:59
 15/17 A kérdező kommentje:
13:33-honnan a jó fosomból tudjam,mit dolgoznak amikor már feloszlottak?! bár a tagok nevét nagyjából tudom.malvincigánynak:cigány köcög!
2010. júl. 24. 18:29
 16/17 A kérdező kommentje:
köcög!köcög!köcög!köcög!köcög!köcög! köcög cigán!baszédhibás
2010. júl. 24. 18:30
 17/17 anonim ***** válasza:
akela újra összeállt. amúgy legalább a nevüket, posztjukat illik ismerni, ha már a dalszöveget nem fejből fújod. nem gáz, ha nem jársz koncertre, de sok jó élménytől fosztod meg magad.....
2010. júl. 24. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!