Szerintetek melyiknek lenne több értelme? (Dobfelszerelés)
Figyelt kérdés
Kb. három hónapja vettem egy dobfelszerelés shellpacket (egy lábdob, két függőtam, egy állótam és a hozzájuk való lábak/állványok) Viszont most dilemmában vagyok, mert nem tudom, hogy hogyan lenne érdemes tovább építenem. Tömblakásban lakok, és azon gondolkoztam, hogy vennék ilyen Low Volume cintányérokat és hálóbőröket rá, hogy itthon tudjak rajta gyakorolni, viszont félek, hogy nem lenne elég halk (abból kiindulva, hogy még azt is hallom, ahogy a szomszéd lehúzza a wc-t vagy porszívózik), meg ahogy halottam, ezek a hálóbőrök túl pattogósak, és nem nyújtanak olyan valóságos érzetet. A másik lehetőség, hogy igazi bőrökkel és cintányérokkal használnám, viszont akkor nem tudnám itthon tartani, csak egy kb. 3 kilóméterre lévő házban, ahová két hét alatt maximum egyszer tudnék elmenni, és addig meg az itthoni gyakorlást nem tudom hogyan lehetne megoldani, de legalább lenne egy normális dobom amit lehetne fellépésre vinni mondjuk. Szerintetek melyiknek lenne több értelme?2020. febr. 21. 19:38
1/1 anonim válasza:
Nem tudom mennyire elfogadható alternatíva, de egy elektromos dob lenne talán a legalkalmasabb otthoni gyakorlásra és akkor mellette lehetne a "rendes" cuccod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!