Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Éneklés, Gitár vagy Zongora?

Éneklés, Gitár vagy Zongora?

Figyelt kérdés
Melyik hangszeren lenne érdemesebb és könyebb megtanulni? vagy inkább az éneklés?
2010. júl. 23. 21:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Amelyiket jobban szeretnéd. Nincs olyan, hogy melyiket érdemesebb. Mai világban semmit sem érdemes annyira, de ha az ember szeret valamit, akkor azt külső körülményektől függetlenül is csinálja. Nálam párhuzamosan megy a zongora és a gitár. Egyiket sem szeretem kevésbé a másiknál. Ha zúzni akarok, és körbeugrálni a termet, akkor gitár. Ha pedig romantika, és nyugiság, akkor zongora. :)
2010. júl. 24. 11:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Én már 8 éve zongorázom, most 13 vagyok. Úgy 10 évesen nagyon meguntam, mert nem érdekelt már, majd volt h nem mentem órákra fél évig. Elkezdtem magamnak zongorázgatni, mindenféle darabot, mikor milyen kedvem volt. A fél évbe magamtól tanultam, jó volt az h nem voltam időhöz kötve. De, újra járok. És van értelme mert mindig van valami új. Engem nagyon vonzz a gitározás, de azt majd később. Ha jó hangod van akkor menj énekelni, amúgy ének mellett bármelyiket tanulhatod, mert kiegészítik egymást.
2010. júl. 24. 12:41
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. :)

Erre még nem is gondoltam, hogy talán mind hármat csinálhatám, persze csak szépen sorjában fogom elkezdeni.

2010. júl. 24. 13:32
 4/8 A kérdező kommentje:

És nektek otthon zongorátok van vagy csak szintetizátor ?

Szintin is lehet gyakorolni egyenlőre?

2010. júl. 24. 13:34
 5/8 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Lehet gyakorolni szintetizátoron is, csak sima hangzásra állítsd. Nekem elektromos zongorám van, mert a nagyzongorám tönkre ment, nem lehet felhangolni... :S
2010. júl. 24. 14:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi.
2010. júl. 24. 20:52
 7/8 anonim válasza:
xD mind3-om egyszerre XD..de am én zongorázom már lassan 5 éve,és nagyon szeretem. :) de ha van koncert,akkor szoktam énekelni is ^^
2010. júl. 29. 15:05
 8/8 A kérdező kommentje:
De jó neked. :)
2010. júl. 29. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!