A rádiókban miért nem játszanak heavy metált?
Valóban nem elég populáris, azért. De - bár nem metál, de témába vág igazából - az ilyen számokat miért nem játszák?
http://www.youtube.com/watch?v=vMpor1PgYyo&feature=PlayList&..
Amúgy én is Rammstein-t hallgatok, mégpedig USB csatlakozós a kocsim (KIA cee'd), úgyhogy telefont rákötöm, és mehet a randalíra.
Azért, mert sokan nem szeretik, mert ezt nem olyan könnyű befogadni, vannak olyan együttesek, amelyek olyan számokat csinálnak, hogy csak többszöri hallgatásra válik élvezhetővé. Na most ugyebár, akik a mai zenéket hallgatják, nem ezt keresik, hanem csak a fülbemászó dallamot, a könnyű zenét.
Persze én is örülnék neki, ha lenne egy ilyen rádió, de valószínűleg sokkal kevesebb lenne a hallgatósága, mint a populárisabb adóknak.
Amúgy van egy ilyen rádió, de sajnos online (vagy hogy belehet-e fogni, nem tudom)
rockozon.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!