Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A rádiókban miért nem játszana...

A rádiókban miért nem játszanak heavy metált?

Figyelt kérdés
akela,moby dick,sepultura stb.
2010. júl. 23. 15:06
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
én ilyeneket hallgatokÍ:sepultura,akela,slipknot,stb...
2010. júl. 23. 15:41
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csinálhatnának , és akinek nem tetszik az hallgasson mást , és ne panaszkodjon senkinek se..
2010. júl. 23. 15:43
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Windows Media Playerben lehet jó külföldi "metál fm"-eket találni, de ha már a gép előtt ülök, hallgatom a letöltött zenéket xD
2010. júl. 23. 15:44
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Jó ötlet , hallgassunk együtt!:D
2010. júl. 23. 15:46
 15/27 A kérdező kommentje:
nekem elromlott a hangfalam,ezért rárakom az mp3-ra! ismeritek az akelát?(magyar eggyüttes)
2010. júl. 23. 15:52
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Valóban nem elég populáris, azért. De - bár nem metál, de témába vág igazából - az ilyen számokat miért nem játszák?

http://www.youtube.com/watch?v=vMpor1PgYyo&feature=PlayList&..

Amúgy én is Rammstein-t hallgatok, mégpedig USB csatlakozós a kocsim (KIA cee'd), úgyhogy telefont rákötöm, és mehet a randalíra.

2010. júl. 23. 16:21
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Rétegzenét egyik rádió sem merne bevállalni, stílustól függetlenül. A legkommerszebb kommersz zenéket kell nyomni, mert az egyszerű ember ahhoz van szokva, és azt hallgatja. Ha többen hallgatják, több pénze van a rádiónak a reklámokból, stb. Nekik pedig az az első. Még szerencse, hogy vannak internetes rádiók, én csak azokat hallgatom. Eldönthetem, hogy rockot, jazzt vagy akár filmzenét akarok hallgatni.
2010. júl. 23. 16:42
 18/27 A kérdező kommentje:
internetes rádió?arról még nem hallottam!milyen?
2010. júl. 23. 16:45
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
A Media Playerbe ha belépsz, a Media Guide fülre kattints. Ott tölt egy kicsit, majd behoz egy oldalt, ahol fel lesz írva h Windows Megia Guide, alá hogy Internetes rádió, alatta pedig ott lesz hogy Műfajok, ott kiválasztod hogy metál(vagy amit akarsz, szép kis lista van ott), majd lent behoz egy szép kis listát, ott válogathatsz kedvedre a rádiócsatornák között ^^
2010. júl. 23. 17:46
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert sokan nem szeretik, mert ezt nem olyan könnyű befogadni, vannak olyan együttesek, amelyek olyan számokat csinálnak, hogy csak többszöri hallgatásra válik élvezhetővé. Na most ugyebár, akik a mai zenéket hallgatják, nem ezt keresik, hanem csak a fülbemászó dallamot, a könnyű zenét.

Persze én is örülnék neki, ha lenne egy ilyen rádió, de valószínűleg sokkal kevesebb lenne a hallgatósága, mint a populárisabb adóknak.

Amúgy van egy ilyen rádió, de sajnos online (vagy hogy belehet-e fogni, nem tudom)

rockozon.com

2010. júl. 23. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!