Ti minek a hatására kezdtetek el hangszeren játszani?
Figyelt kérdés
Gyerekkorom nagyon meghatározó volt számomra. Sokat vertek a szüleim, vesszővel ütöttek, rugdostak, bántottak, ahogy tudtak. Ennek hatására befelé forduló lettem, elkezdtem szomorú zongoradarabokat hallgatni. Annyira megtetszett számomra a zongora varázsa, hogy elhatároztam, ez fogja jelenteni a kitörést silány életemből. A szüleimre nem számíthattam, ezért magamnak építettem fel a későbbi életemet. A lényeg az, hogy sikerült jó irányba terelni magam, ma egy boldog, zongorázni tudó ember vagyok, akit a zene éltet, akit a zene mentett meg.2020. febr. 9. 20:47
1/2 anonim válasza:
Én kiskorom óta érdeklődöm. Másodikban kipróbáltam, majd egy évre rá elkezdtem zongorázni, szintizni. Majd rá hat évre gitározni kezdtem. Mindig érdekelt, és mai napig olyan érzést vált ki belőlem ami minden gondomat feledteti. Talán régebben is szükségem volt rá, de őszintén nem emlékszem annyira határozott okra
2/2 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, ami történt veled. :(
Én egy tábortűz alkalmával döntöttem el, hogy meg akarok tanulni gitározni. Mindig is vonzott a zenélés, de valamiért nem tudtam igazán rávenni magam, viszont ennek hatására ez másképp lett. Annyira gáznak éreztem (főleg magam előtt), mikor ott gitároztak a tűznél, hogy én nem tudok játszani semmilyen hangszeren, pedig lenne rá affinitásom. Szóval ezek után elővettem a pár éve már megvásárolt gitáromat, és fél év alatt kb eljutottam a tábortüzes szintre, most ezt tartom...:'D Jelenleg a zongorával próbálkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!