Miért zavar egyeseket ha egy munkahelyen szól a rádió?
Van pár kolléga akiket kiakaszt a rádió.
Nem értem miért hiszen örülhetnének hogy szól egyáltalán valami.
Ennek ellenére fülhallgatózik hogy ne is hallja, így meg nem lehet kommunikálni 8 órán keresztül.
Egyeseknek semmi se jó.
Elöször is nem mindenki szsereti, ha mellékzaj van munka közben, sokan csak akkor tudnak koncentrálni, ha nincs zaj.
Másodszor nem mindenkinek ugyanaz tetszik, sem zene terén, de föleg a rádióban rengeteg hülye riport meg szövegelés megy, ami kifejezetten idegesítö tud lenni.
Az meg, hogy "örülhetnének hogy szól egyáltalán valami" igen buta érv, az értelmes emberek el tudják viselni a csöndet is.
Érdekes dolog ez.
Engem is zavar, úgy érzem elvonja a figyelmem. Képtelen vagyok annyira kizárni, hogy ne zökkentsen ki a munkából.
Egy ideig azt hittem, hogy ez munkaköri sajátosság, irodában dolgozom, de találkoztam már rádió mellett dolgozó hivatalnokokkal is, így nyilván egyén függő.
Másrészt, otthon muszáj szólnia valaminek. :)
Nem akarok trollkodni, de a bizonyos kollégákat kérdezted már erről? Mi van, ha lenne arany középút?
Szia
Biztos szeretsz rádiót hallgatni, de azért ha van időd, akkor kutass más zenei műfajok iránt. Tényleg sok olyan van, aki megérdemelné a figyelmet, mégsem kapnak akkorát.
Nekem igazából avval van a gondom, hogy akik mainstreamet hallgatnak éjjel-nappal, azok csak azt fogják hallgatni, ami a csapból is folyik. Akik undergroundabb műfajt kezdenek hallgatni és azokra esküsznek, hogy milyen jó zenék, azok meg egy idő után minden mainstreamet el fognak utasítani pár kivétellel. A zenei műfajok elvetemült fanjai között is van nem is kevés konfliktus. Jó lenne egy bizonyos aranyközép utat megtalálni, amit nem nagyon vállalnak be nanapság, mert mindenki el akarja dönteni, hogy ő most egy rocker, egy popsztár nagy fanja, egy metalhead stb. és a többi zenei műfajt alsóbbrendűnek gondolja és a kedvencét isteníti.
Itt a mainstream pop zenék fanjainál az a bajom, hogy néha túl sokat képzelnek és néha nem tisztelik azokat, akik undergroundabb műfajokat szeretnek hallgatni. Néha te is kutakodhatnál, mert ez csak a felszíne az egész zene világnak.
El kéne fogadnia, hogy valaki a csöndet szereti, meg hogy mindenkinek más az ízlése!!!
Az előző vagyok:
Van aki, azért nem szereti ezt az egész rádióban lévő zenéket, mert ezek folynak mindenhonnan, TV-ből, YT-on stb. és egy idő után valakinek elege lesz ezekből.
Ezt tiszteletben kéne tartani!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!