Azokhoz lenne egy kérdésem akik írnak dalszöveget?
Csak én vagyok annyira béna (emiatt végképp annak tartom magam) hogy néha majd 1 évre nem tudok semerre se haladni 1 dalszöveggel?
Mivel úgy gondoltam hogy semmi se volt jó, még akkor se amikor volt ihletem, volt amikor majd 1 éven át írtam 4 sort, írtam belőle vagy egy tucat (nem tudom mennyit) változatot, és a tucatról több változatot. (remélem hogy érthető)
De pont ezért tartom magam bénának. Itt is, és máshol is, látok embereket akik pár óra alatt egész jókat írtak össze, én pedig annak örültem hogy az első refrén után a 3. verzét tudtam folytatni, és ez majd három negyed év volt.
Közben írtam ehhez is vagy, 6-7 változatot, de egyik se tetszett, és ez annyira kikészít, mivel ha lenne legalább ehhez tehetségem, akkor az a sok-sok változat nem végezte volna kukába.
Annyira sokat még nem írtam, összesen hármat.
Van 2 olyan amit egy ideje írok, viszont ezekkel sokkal többet szeretnék foglalkozni, ahhoz hogy végképp megfelelőek legyenek.
Többen pedig azért nem dolgoztam mert nem volt igazán jó témára ötletem, viszont az utóbbi napokba eszembe jutott 3 is, amelyekből akár még lehet valaki, szóval most velük szeretnék foglalkozni.
De olyan ismerősöm nincs aki értene hangszerhez, és én se értek, viszont a fejembe összeállt a dalszöveg ritmusa, illetve az hogy zeneileg milyen lenne.
Ahogy írtam, az utóbbi időben eszembe jutott 3 olyan téma amiről szerintem érdekes lehet írni, és amikben van szerintem valamennyi potenciál.
Saját tapasztalatból tudom hogy amiről nem szeretnék írni, arról nem is tudok, illetve amikor erőltetve van az írás az a legrosszabb.
Eddig csak kevés (3) szöveget írtam, és ebből a háromból 2 olyan ami a saját nézőpontomat, azt írtam le amit bizonyos dolgokról gondolok, és most az új ötleteim is ezekhez hasonlóak. Azokról írok amelyek engem érdekelnek, és azokról amikben látok is potenciált. Még sose voltam szerelmes, emiatt erről nem is írhatok, viszont több témát kis millióan feldolgoztak, és ezekről akkor akarok írni, ha tudom hogy tud legalább minimálisan újat mutatni.
Viszont volt már olyan is amikor volt 1 szerintem jó ötletem, érdekes megközelítéssel, csak szinte ugyanazt megírták már, az Omen Láthatatlan holnap című számában.
Vagyis, én szeretnék természetesen írni 1x arról is hogy mi történt velem, és hogy 1 adott pillanatba hogy éreztem magam, és arról is hogy egy adott dologról mit gondolok. (hasra ütés szerű példa) pl: Írok a háborúról. (amiről már írtam 1x, csak kidobtam mert nem tetszett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!