Jelenleg nektek ki a kedvenc dj-tek?
Ki az a számotokra aki 1-2 évre vissza menőleg fejlődött, s ki az aki nem vagy rosdzabb lett. Nekem ezek a kedvenceim!
1. Bassjackers
2. KSHMR
3. Hardwell (Tudom már nem turnézik)
4. Nicky Romero
5. Deorro
6. DVBBS
7. Vinai
8. David Guetta
9. Tiesto
10. Swedish House Mafia
10+1. Makj
10+2. R3hab
Szerintem pl Quintino, W&W roszabbak lettek mint pl 1-2 éve meg dimitriék is!
1. Dimitri Vegas & Like Mike
2. Martin Garrix
3. KSHMR
4. Borgeous
5. Above & Beyond
6. Blassterjaxx
7. Da Tweekaz
8. Makj
9. Skrillex
10. Diplo
Like Mike ék biztosan nem lettek roszabbak ők pont, hogy fejlődtek is megérdemlik a dj magba az első helyet. Ugyanúgy Hardwell is megérdemelte annó!
W&W ő kb vissza esik mindig egy szintre. Quintino tényleg nem olyan jó már mint régen. Pl engem a Baldadig, Go Hard számai fogtak meg nagyon. És 2015-16 kőrnyékén nagy hype volt martin garrix, quntino, hardwell körűl. De mamár ez nem játszik, most Dimitri & Mike, Tujamo, Steve Aoki, kshmr, Marshmello, Blassterjaxx körűl megy ez mert ők mutattnak mostanában egyre több fejlődést!
De még Apashe, GTA, Dyro, Julian Jordan, Sandro Silva Hardway, Eric Prydz, Lost Frequencies, Armin van Buuren, Bassjackers, Vinau, R3hab, Afrojack, Don Diablo, Dj Snake, Curbi, The Chainsmokers, Showtek, Marnik, Timmy Trumpez, Aronchupa stb is tetszenek nekem. De az általad felsorolt listából is mindenki mainstream kb. Már igaz Deorro, SHM már annyira nem. Meg innen úgy látom, hogy igazából Apashe, Illunium nem az csak még. Illunium jó, Apashe elmegy nekem csak a Day Dream száma adja!
Rapperek közűl meg a tipikus kamu rappereket szeretes, mert nem halottál még igazi jó rapet! Kanye West, Snoop Dog, Post Malone elmennek. De szerintem egy Eazy-E, Prodigy, Guru, DMX, 2Pac jobbak náluk! De kinek mi!
#14 Szerintem Dimiriék a mamuth számuk idején voltak nagyon jók. Quntinotól nekem is bejött a Baldadig, bár azt Hardwellel közösen csinálták. Laidback luke még mindig jó szerintem. Blassterjaxxnak a monster nevezetű új számuk nagyon adja.
Apashe Day Dream száma tényleg jó. Timmy Trumpetnek meg van egy különálló stílussa ami nagyon bejön.
Rappot nézük akkor viszont Drake és Wiz Khalifa, 2Pac fan vagyok ők tényleg igazi rapperek. Alig várom már, hogy egyszer a koncertjükre mehessek és beállhassak a tiszteletükre ott. Az hülyeség, hogy 2007 előtt éltek igazi rapperek! 2Pac a legjobb elő rapper most és van olyan jó mint a 80-90 évek beliek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!