Melyik rádiót hallgatod és miért?
Figyelt kérdés
Én a Petőfit szoktam, mert szerintem annak a legjobb a zenei kínálata, meg fiatalos és lendületes. És ti?2020. jan. 20. 00:18
1/8 anonim válasza:
Kapcsolgatom a Rádió 1, a Music FM, Sláger FM, Manna FM, Petőfi, Retró, néha Klasszik rádiók között. Ki nem állhatom, amikor mindenféle marhaságokról beszélnek vagy amikor propaganda híreket mondanak, akkor általában elkapcsolok oda, ahol nekem tetsző zene megy. De legtöbbször inkább a saját gyűjteményemet hallgatom, lehetőleg FLAC, CD minőségben. (most is ezekből hallgatok)
2/8 anonim válasza:
Kiskorom óta a Kossuth rádiót hallgatom.
Sok érdekes témát lehet hallgatni bármelyik napszakban. Főleg a rádiószínházat és az esti meséket szeretem.
3/8 anonim válasza:
Petőfi rádió. Azért, mert a munkahelyemen ez van bekapcsolva, úgyhogy nem sok választásom van. A zenei kínálat nem valami változatos, a legtöbb dal már a könyökömön jön ki, de a beszélgetős rész legalább egész jó.
6/8 anonim válasza:
Sakura FM - szeretem a zenei felhozatalt
7/8 anonim válasza:
Egyiket sem, max netrádiókat, mert értelmes, hallgatható, igényes zene egyiken sincs.
8/8 anonim válasza:
Ha klasszikus rádiónak kell mennie akkor a Retrót, de ott meg az a gond hogy napközben óránként Fideszpropaganda megy, úgyhogy azt csak korlátozottan, leginkább éjszaka.
Ha viszont lehet neteset is, akkor mindig a Poptarisznyát, mert azon se híradó se reklám nincs, és értelmes, minőségi zenék mennek, nem a mai híg fos amit a Rádió 1 meg ezek adnak 0-24.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!