Legjobb magyar metál zenekarok?
Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 23:31
11/15 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Ízlések és pofonok. Ha nem tetszik, ne hallgasd és kész, nem kell fuck-okat irkálni.
Mi van, ha nekem a Dalriada tetszik?
13/15 anonim válasza:
(kérdezőnek)Nem azé de nem mondtad hogy milyen műfaj érdekel. A metál szó csak gyűjtő név, sok alfajai vannak amik mások egymástól! Dalriada is metál, folk metál lenne. Nem tetszik nekem se. EKTOMORF meg hardcore metál. EKTOMORF meg jó banda, azt hallgasd.
14/15 anonim válasza:
Az extém metál zenekaraink közül a Watch My Dying és a ScerrA a legjobb.
15/15 D-Mano válasza:
(Szerintem!) : Agregátor (dallamosabb, death-es vonulat, brutalitást általában mellőző szövegekkel), Téveszme (hardcore, metalcore hangzás), Depresszió, Gyöngyvér (gothic metal), Icethunder (symphonic power szerű), Tales of Evening (symphonic power), Dalriada-t és KerecsenSolyom-ot én is támogatom, Kalapács József munkásságát ajánlom még (főleg a Kalapács valamint a KARD nevű együtteseiből, de szerintem nem minden száma sikerült egyformán jóra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!