18 évesen nagyon különbözik a zenei ízlésem a korosztalyomtol? XD
Amiket szoktam hallgatni:
Komplett összes zenét az ItaloBrothers -és Roxette -től; szeretem a Tropical Houset is mint pl Max Oazo, Vinai, Kygo azokat leginkább naplementés hangulatkor; román zenéket is pl. Dj Project-Akcent (itt is az összes számukat) , Anda Adam; Bossa Nova és "Vintage Reggae Cafe" ezek kicsit relaxos hangulatu feldolgozások számtalan előadótól Lana Del Reytől egészen Guns & Roses-ig; Arash; olasz nyelvű zenék ott van Ricchi e Poveri; Billie Eilish helyett is Arville Lavigne-t hallgatok..; P!nk; fesztiválokon a Hardstyle alap; Deep Radio Network soundcloudon; nem is tudnám sorolni annyi mindent, mindenhez személyek-élmények kötnek..
Ha magyar zenekről van szó akkor Hip Hop Boyz, Crystal, Groovehouse, Kowalsky, Bagossy, Unique, Soulwave,
Wellhello, Jeltag
Viszont semmi Esssemm, AK26, ByeAlex, Manuel, BSW, sorolhatnám a mai felkapottakat (főleg, hogy nem is ismerem ezeket annyira XD) , ugyanigy külföldi előadóktól is falra mászok mint pl Lil Pump , Lil Peep, Billie Eillishtol se tudok végig hallgatni egy zenét.. mikor a korosztályom ezeket szereti , én meg ha mondják kapcsoljak zenét csak állok és mondom, hogy azokat biztos nem szeretnétek
Van még olyan aki hasonló zenei ízlésben hozzám? XD Mert az ismerősök között nem találtam senkit.😄
Nézd én pl mostanában csak Queen számokat hallgatok, az sem valami "trendi" mostanában.
Szóval az a jó ha egyedi vagy és nem a tömeget követed.
Mondjuk a Queen pont hogy kifejezetten trendi, főleg a filmnek köszönhetően, de a második mondatoddal egyetértek.
Sokan vannak akik Rockot jobban szeretik. Persze miért ne lennének. A rock kihallna ha nem lenne hallgatósága..
(Opera pl kihalo felben a fiatalok azt tényleg nem hallgatjak - szerencsére)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!