Mi történt az AKPH-val (Akkezdet Phiai)?
Valaki tud "belsős" infókat? Olvastam, hogy feloszlottak, de nekem annyira nem kerek a dolog. Évek óta volt rá több utalás és jelzés, hogy készül valami, aztán jött a trAnzKaPHka Újonctól, volt valami aktivitás megint, volt arról is szól, hogy lesz újra Akkezdet bakelit, majd hirtelen jött ez a bejelentés. Szinte csak Said kommunikál, a facebook oldalon már Újonc nem is szerepel a csapattagok között.
Egy indexes cikkben, ami nem is róluk szól, csak van pár mondat ott a feloszlásról, azt írják, hogy már nem is nagyon tartják a kapcsolatot, mert nagyon más közegekben mozognak stb.
Tényleg ennyiről lenne szó, vagy történt valami? Nekem ez olyan fura. Ha más a közeg, meg Petit nem érdekli már a rap, miért ad ki egy solo albumot Said nélkül? Vagy Said ne tudott volna azonosulni ezzel a stílussal? Nekem kívülről egyébként nem úgy tűnik.
Nem akarok konteózni, csak szeretném világosabban tudni, hogy mi történt és sehol nincs lekommunikálva.
Nem tudom, de szerintem az egész abból ered hogy Závada Peti egy komoly közegből jött, és oda is ért vissza, ez pedig csak egy tombolás volt a 20as éveiben, míg Süveg Márknak feltehetően nincs ilyen “back up plan”-je, neki csak a zene és a hozzá köthető tevékenységek vannak, ezért szerintem biztosan lehetett egy konfliktus a srácok között arról hogy legyen új album, ne legyen, mennyit haknizzanak.
Ami nekem nem tetszik hogy Saiid szinte kisajátította az Akph facebook oldalát, és a saját dolgai promotálásával van tele, és a közös logót is vitte tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!