Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Érdemes ezt az elektromos...

Érdemes ezt az elektromos zongorát megvenni? Többi lent.

Figyelt kérdés

Szóval a helyzet,hogy már egy ideje elakarok kezdeni zenélni zongorán de mivel nincs több százezer vagy milliós keretem rá ezért keresgéltem és ezen akadt meg a szemem.

Csak a baj,hogy nem tudom,hogy ez egy jó Elektromos zongora-e vagy sem.

Az a bizonyos zongora ez lenne: Thomann DP-33 B

Vélemények róla?

2020. jan. 11. 21:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért javasoltam a Casio cdp230-at, mert szóba került a Thomann Dp 95-öse, ami ugye sokkal több hangszínt tuda 33-asnál. A sok hangszín és a kísérő automatika azért lehet hasznos, mert egy bizonyos szint után sokkal szórakoztatóbb lehet, ha nem csak komolyzenében gondolkodsz.

A 230-nak súlyozott billentése, és az alsó kategóriában szerintem egész élethű zongora hangjai vannak. A hasonló árban kapható használt pianínókkal versenyképes mindkét tekintetben.

Viszont zongora tanulás megkezdéséhez nálunk a Yamaha P45, a Korg B2, a Casio cdp s100/130, és a Roland FP10 a legkézenfekvőbb választás. Mégpedig azért, mert sokan, főleg gyerekek, megunják a zenetanulást, és ilyenkor nyomott áron felteszik apróhirdetésbe ezeket a tanuló hangszereket. Ha kategóriaváltás miatt te is feltennéd, szerintem nehezebb eladni egy Thomann-t a sok Yamaha, Roland, Casio mellett.

Ha a sok hangszín nem fontos neked, én is a Roland Fp 10-et javaslom kezdésnek.

2020. jan. 13. 06:55
 12/13 anonim ***** válasza:
A zongora hang színe meg egy kettő másik nagyon erősre lett eltalálva.
2020. jan. 13. 07:10
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek! Végül megrendeltem már a Roland FP 10 Elektronikus Zongorát :D

Szóval ezzel is megvagyok ^^.

2020. jan. 14. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!