Ez milyen gitár?
2020. jan. 7. 17:39
1/7 anonim válasza:
Nekem a Gibson j200-as jutott róla eszembe, csak azon más a berakás és nincs rajta kivágás
3/7 anonim válasza:
Ha ez a kérdés felmerül, akkor nincs rá pénzed. Epiphone, Cort és egyéb másodvonalbeli gyártók termékei közül érdemes választani.
5/7 Mojjo válasza:
@3: Ennek semmi értelme. Nulla köze van annak, hogy ki milyen gitárt ismer fel képről, ahhoz, hogy mennyi pénze van.
6/7 anonim válasza:
@3 ha valaki nem ismeri fel bármelyik millió közeli gitárt akkor nincs rá pénze. De ha én felismerem, akkor az azt jelenti hogy van? És nem is biztos higy az miatt merült fel a kérdés mert a kérdező ilyet fog venni, lehet csak kíváncsiság stb
7/7 anonim válasza:
Én már láttam olyat hogy egy mögöttem vásárló srác mindent megvett aminek jó ára volt a hangszerüzletben :-D
Két millát hagyott ott és nem érdekelte semmi csak az ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!