Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez milyen gitár?

Ez milyen gitár?

Figyelt kérdés

A legelsőt ki gyártja és melyik modell?

[link]

2020. jan. 7. 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Gibson j200-as jutott róla eszembe, csak azon más a berakás és nincs rajta kivágás
2020. jan. 7. 20:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Takamine EF450C-TT
2020. jan. 8. 00:14
 3/7 anonim ***** válasza:
30%
Ha ez a kérdés felmerül, akkor nincs rá pénzed. Epiphone, Cort és egyéb másodvonalbeli gyártók termékei közül érdemes választani.
2020. jan. 8. 06:54
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Akusztikus.
2020. jan. 8. 13:09
 5/7 Mojjo ***** válasza:
100%
@3: Ennek semmi értelme. Nulla köze van annak, hogy ki milyen gitárt ismer fel képről, ahhoz, hogy mennyi pénze van.
2020. jan. 8. 14:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
@3 ha valaki nem ismeri fel bármelyik millió közeli gitárt akkor nincs rá pénze. De ha én felismerem, akkor az azt jelenti hogy van? És nem is biztos higy az miatt merült fel a kérdés mert a kérdező ilyet fog venni, lehet csak kíváncsiság stb
2020. jan. 8. 14:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én már láttam olyat hogy egy mögöttem vásárló srác mindent megvett aminek jó ára volt a hangszerüzletben :-D

Két millát hagyott ott és nem érdekelte semmi csak az ára.

2020. jan. 29. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!