Honnan tudok zenét letölteni I-dosing-hoz? (bővebben lennt)
Figyelt kérdés
Most olvastam a neonon (tudom, nem a legmegbízhatóbb forrás), hogy az I-dosing-gal hasonló állapotba kerülhet az ember, mintha be lenne drogozva. Kíváncsi vagyok, hogy milyen, rendes drogot még sosem próbáltam. Meg tudná valaki mondani, hogy honnan tudok zenéket letölteni hozzá?2010. júl. 21. 12:23
1/4 anonim válasza:
Különféle torrent oldalakon megvan maga a program és a hozzá való anyagok is, de túlzottan ajánlani nem tudom. Volt szerencsém kipróbálni és csak egy durva fejfájáshoz jutottam, nem euforikus állapothoz. A hangkártyám és a fejhallgatóm nem gagyi minőségű, tehát az nem lehetett a probléma oka.
2/4 anonim válasza:
Ha mégis kipróbálod (hátha Te több szerencsével jársz) akkor:
Itt a legfelsők valamelyikét (38 Mb körüli)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
esetleg kérjek meg valakit, hogy legyen a közelemben, amikor csinálom vagy nem lehet semmi mellékhatása?
2010. júl. 21. 14:56
4/4 A kérdező kommentje:
nem tud valaki másik linket? mert ezen vírusosak elvileg...
2010. júl. 21. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!