Mi a véleményetek Grace VonderWaal-ről?
Csak 15 éves, 2016-ban nyerte 12 évesen az AGT-t saját dalokkal és egy ukulelével, és szerintem Billie Eilish-hoz képest elég alulértékelt (vagy inkább Billie a túlértékelt?). Nem tökéletes énekes(ahogy Eilish sem), de szerintem ahhoz, hogy valaki híres legyen, sztár legyen, nem elég csak jó énekesnek lenni. Van/volt benne egy kis különlegesség, egyedi, ami manapság elég ritka(ezért szeretik pl. sokan B.E-t is). Egy kicsit talán már elvesztette a karakterét, de hát ez van ha le szerződsz valakivel... Átalakítanak.
A dalait is adják/adták már párszor a zene csatornákon meg több helyen is.
#21 Értem. Amúgy nem veszekszek, vagy ilyesmi, ne érts félre. Hagyjuk is inkább a témát.
És AURORA-ról hallottál már? Én annyira nem bírom mondjuk, de Grace-hez hasonlítják. Vagyis inkább fordítva. Azért kérdezem, mert mivel Grace is és Billie is alternatív stílusú inkább, azért lehet ő is tetszene neked. De ő is elég alulértékelt.
Aksnesről? Igen. Nagyon jó!!!
Még Bea Millert is. Őt ismered?
#23 Igen, rá gondolok.
Bea Miller? Nem nagyon hallottam még róla. Utána nézek.
Omg! Elindítottam a feel something cimű számát és amikor elkezdett énekelni rögtön eszembe jutott Grace róla. Hasonló hangkarakter. Majd még nézek róla videókat, csak most elég rossz a net, nehezen tölti be a videókat.
Amúgy ha esetleg nem tudsz róla, akkor Grace szerepel egy filmben, mint főszereplő, az a címe, hogy Stargirl(nem a szuperhősösre gondolok), ami egy 2000-es sikeres könyről van írva. Billie-ről meg azt olvastam, hogy a következő James Bond filmhez fog zenét írni.
De ha már itt az alternatív énekesekről van szó, akkor Asley-t és Malenie-t is ismered, ugye?
Még nem láttam, de biztosan szuper jó lesz.
Ismerem őket. Imádom őket! Ashley az igazi neve, szóval majdnem azt írtad. :D
Megnéztem a trailert. Biztosan jó lesz!
Amikor a kocsi mellé lefeküdtek.. Az annyira édes volt! Köszi, hogy szóltál. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!