Titeket mennyire befolyásol az adott zenéhez készült videóklip színvonala?
Azt vettem észre, hogy vannak zenék, számok, amik nagyon tetszenek, de ha meglátom, hogy egy idétlen, színvonaltalan klip van hozzá, kiábrándulok a zenéből is. Csak nálam függ így össze?
A másik pedig, hogy nagyon sok klip olyan, mint egy drogos rémlátomás, semmilyen szinten nem kapcsolódik sem a zene szövegéhez, sem a dallamához, mintha csak össze lenne ollózva, ami éppen eszébe jutott a készítőnek és a legolcsóbb megoldás volt.
Igen, tudom, alkotói szabadság.
Nálam is összefüggés lenne a kettő között, de a látványért képesek mindent egy klipbe zsúfolni, így marad a lyrics-es verzió:D
Az alkotói szabadság pedig egyre kevesebb, ne menjünk el a videóklippekben megjelenő szponzorált termékmegjelenítések vagy márkajelzéssel ellátott ruhadarabok mellett.
Én eleve nem szeretem a klippeket megnézni. Csak akkor nézek rájuk, ha másnak linkelek egy zenét, hogy összességében lássam, hogy ugyanazt a hatást adja, mint nálam, teszem azt a bicón ülve.
Tehát befolyásolna engem is, ha azzal nézve hallgatnám először az adott dalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!