Létezik hogy minden gitarnak ugyan olyan hangja van?
Figyelt kérdés
Nezegetek gitarokat és már bele vagyok zavarodva első gitár lenne ezeket a gitarokat nezegetem
1.Epiphone dr100
2.Fender FA125
3.Cort AD810
4.Cort AF510
5.Fender CD60
2019. dec. 28. 20:51
1/8 Mojjo válasza:
Nem, nem ugyanolyan, de elég hasonló. Ebben a kategóriában hatalmas eltérésekre nem lehet számítani.
2/8 A kérdező kommentje:
Csak mert már többször hallottam mindet videóba és már össze kavardtam sőt már kezdek ki abrandulni is xd
2019. dec. 28. 21:12
4/8 A kérdező kommentje:
nem tudom csak több orat hallgattam egyfolytaban csak gitár hangokakt ez a fémes hang meg hogy mind ugyan olyan meg több ilyen kisseb dolog de viszont ha gitart veszek ennek ellenére csak akusztikus
2019. dec. 28. 21:25
5/8 A kérdező kommentje:
ja és az hogy nem tudom eldonteni melyiket vegyem
2019. dec. 28. 21:26
6/8 Mojjo válasza:
Hát igen, egy fémhúros gitárnak előfordul, hogy fémes a hangja :)
Videókat meg szinte felesleges nézned,ert a felvétel módja kb többet befolyásolja a hangot, mint az ezen gitárok közötti különbség. Menj inkább el egy hangszerboltba és próbáld végig őket. Nem baj, ha nem tudsz gitározni, egy Em akkordot less meg neten, hogy kell lefogni és pengesd végig ezzel az egy akkorddal a gitárokat - amikor én az első gitáromat vettem, konkrétan ezt csináltam :D
Illetve az eladót is megkérheted, hogx pengesse meg neked őket.
7/8 A kérdező kommentje:
köszi a segitséget csak mar bele kavarodtam az egeszbe es ezert eszembe jutott egy olyan is hogy hagyom a francba de akkor csak nem
2019. dec. 28. 21:37
8/8 anonim válasza:
Fölösleges kiírni 6-odjára is ugyan azt a kérdést. Az előző kérdéseknél is le lett írva, és itt sem lehet többet, hogy egy videón nem adja vissza, ott minden más ,ki kell próbálni, csak úgy derül ki, es jelentős különbség nincs köztük, leginkább egyéni ízlés kérdése. De elég nagy elszántság kell hozzá, ha ennyi eltántorít akkor lehet jegelném az ötletet. Az elején az lesz, hogy n megz, , nem úgy szól stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!