Az alábbi zene milyen műfajba tartozik pontosan?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=xbAwzsqBAfY
Nyilván techno, na de abból is van rengeteg stílus és műfaj. Ez mi lenne pontosan? Illetve tudnátok mondani olyan előadókat akiknek hasonló zenéik vannak? A fentebb említett zene előadójának Dusty Kidnek meghallgattam más zenéit is, de nekem azok már nagyon "kattogós" kicsit minimálos beütésű zenék voltak, mint egy Boris Brejcha például.. Én inkább az ilyen lightosabbakat keresem mint ez is.
2019. dec. 27. 14:51
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Hát annyira nem egy stílus szerintem.. Ez amiket te linkeltél, ezek nagyon "chilles" zenék. Talán a dark technohoz tudnám hasonlítani ezt amit én linkeltem.
2019. dec. 29. 00:17
3/4 anonim válasza:
Valóban, a tiédnek kissé gyorsabb, nyugralanabb a stílusa. Szerintem a benne lévő hangok hasonlóak, de pont ilyen hangulatút nem ismerek.
4/4 anonim válasza:
Idétlen uncsitechnó az is tele megúszással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!