Bagossy Norbinak van barátnője?
Figyelt kérdés
Kis magányosnak tűnik.:(2019. dec. 19. 02:14
1/9 anonim válasza:
Kedves kérdező! Igen, van barátnője. Ráadásul az “Olyan Ő” című számuk videoklippjében játszó csaj, Rudas Lilla. Nagyon szeretjük Norbit és a zenekart is, viszont mi egy nagyobb társaság vagyunk, és hát eléggé meglepedt mindenkit ez a dolog, mert hát azért...nos...mondjuk ki, messze alulmúlja a lányzó a színvonalat...persze nemcsak a külsőség a lényeg, mert lehet ő kedves és értelmes, és nyilván a lényeg, hogy egymásnak boldogságot hozzanak, de aki valamelyest népszerű ember párja kíván lenni, annak a kritikus véleménnyel is szembesülni kell, amit persze el lehet mondani vállalható stílusban is. Tudjuk, hogy relatív a szépség, de amennyire Norbi sármos csávó akár a zenéje nélkül is, Lilla még sminkelve és megszépítve is kevesebb, mint átlagos. Ezt a vak is látja, és ezt nem az irigység mondatja. Nyilván nem magányos Norbi, viszont még csak 29 éves, pályája sikereit éli, nem feltétlenül kellene még megállapodnia, élvezze csak az életét, ami persze nem jelenti azt, hogy naponta cserélgetni kéne a csajokat, meg ő alapból sem ilyen. Viszont kell a tapasztalat, és kellenek a visszajelzések, sokszor kívülről, hogy az ember megtalálja a legjobb utat, és jó döntéseket hozzon. Szeretjük Norbit, klassz srác, ha neki Lilla elég, és boldoggá teszi, akkor örülünk mi is, hisz ez az ő döntése, de láttunk már olyat, hogy hirtelen nagyot változnak a dolgok. És igazából lehet, hogy ez esetben Norbi előnyére válna...
2/9 A kérdező kommentje:
Értem.:D köszi a hosszas kifejtést!
2020. jan. 18. 15:21
4/9 anonim 

válasza:

Kedves egyes. Szerintem Lilla elég szép lány, de szerintem semmi köze senkinek, hogy Norbi kit választ. Attól, hogy híres, nem kell megfelelni különféle embereknek azzal, hogy vmi túlplasztikázott, buta műnőt keres maga mellé, mint mostanában a "celebek".
Norbi egy rendes srác, és neki nem ez kell. Látszik is rajta a normális,visszafogott attitűd a nagyobb hírnév ellenére is,sok magyarországi énekessel szemben.
De persze lehet irigykedni, mert akárki van mellette, mindig az ellen is lenne valami kifogás, ahogy a jó pasik csajainál szokott lenni. :)
5/9 anonim válasza:
Nem akarok leszólni senkit, de azért a Bagossy Norbi sem lenne a nők kedvence, ha nem lenne híres. Minden egyéni ízlés kérdése, szerintem a Lilla egyáltalán nem rossz nő, a Norbi meg messze nem olyan "sármos" mint az első hozzászóló állítja, de a híresség faktor nagyot tud dobni a pontozáson az tény...
6/9 anonim válasza:
Már össze is házasodtak Lillával. Szerintem nagyon szép pár!:)
7/9 anóca válasza:
Az első hozzászólásán még most is mosolygok :D nagyon "savanyú a szőlő" érzete van. Az a lány - aki ezek szerint azóta már a felesége - nagyon szép és látszik rajta, hogy nem egy beképzelt, affektálós belvárosi mű...a. Teljesen illik Norbihoz.
8/9 Eszti7 válasza:
Igen! Rudas Lilla! Egy beképzelt kis csitri!
9/9 anonim 

válasza:

Kedves utolsó, talán ismered őt személyesen is, vagy csak féltékeny vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!