Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik ez a zene? (Rádióban...

Melyik ez a zene? (Rádióban is volt)

Figyelt kérdés

Még nyáron hallottam egy számot, ami tetszett, fel is írtam pár sort belőle, többet nem, mert gondoltam ennyi alapján a google megtalálja majd. De sajnos nem. Férdi énekli mindenképp, olyan elektronikusabb szám, nekem "mostaninak" tűnt, legalábbis biztos nem pár évtizedes számról van szó.

Nem 100%, hogy pontosan így van, az angolom nem olyan jó, de remélem valaki felismeri, ez a refrén:

Say want my life (esetleg love??)

But think i'm holding back

............................ (itt nem tudom mi a szöveg)

walk away

please dont go, i'm begging you to stay

a végén van egy "how we ended up here" is talán.

Akárhogy írtam be a keresőbe, egyik szám se az, youtube-on is kerestem, de semmi.

Rádióban hallottam július/augusztusban, szóval nem létezik, hogy ennyire ismeretlen szám legyen, valószínűleg a szöveget hallottam félre. :/

2019. dec. 14. 23:49
 1/3 A kérdező kommentje:
*férfi
2019. dec. 14. 23:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Sam Smith - I'm Not The Only One?
2021. jún. 6. 08:27
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi, végül ma találtam meg: Stereo Palma feat Craig David - Our Love

:D

2021. dec. 17. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!