Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Youtubera feltöltött videó...

XxMisTeRiOxX kérdése:

Youtubera feltöltött videó nem található a keresőben! Miért?

Figyelt kérdés

A helyzet az,hogy egy régi csatornáról letöröltem a videóim,és feltöltöttem egy újra,de ha beírom a videó címeit a keresőbe,nem jelennek meg a találatok között! A beállításokat már átnéztem 100-szor,és nyilvános mind! A csatornabeállításoknál semilyen szabály nincs megszegve,ami kell ahoz hogy esetleg letiltsák! De viszont ha a videó linkjét küldöm el,azon keresztül megtekinthetőek!

Miért van ez? Kevés nézetség,kevés feliratkozás? Csináljak új csatornát,hátha?

Rap videóklipekről van szó!

2019. dec. 12. 08:30
 1/5 anonim ***** válasza:
A saját klippjeid? Vagy más előadó? Mert akkor lehet azért sorolja hátra az algoritmus, mert "lopott" tartalom.
2019. dec. 12. 08:34
 2/5 A kérdező kommentje:

Sajátok! A régebbi csatornán 5 ezer+/klip megtekintés volt rajtuk,és most pedig nem tudják megnézni,mert nem találják!

Az alapok nonprofit alapuak,és eddig semmi gond nem volt velük

2019. dec. 12. 08:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért van, mert az új csatornának kicsi a nézettsége, ezért hátra sorolja a kereső és az ajánló. Adj meg kulcsszavakat a videókhoz, olyat ami illik rá és sokan rákeresnek - például amatőr éneklős videókkhoz tudok egyet ami megtriplázta a nézettséget.
2019. dec. 12. 09:14
 4/5 A kérdező kommentje:

A félrevezetö kulcsszavak is hátrányt jelenthetnek! Van megadva egy pár,de a segítség az mindig jól jön!

Most készül a következő klipem lassan,akkor erre a mostani csatornára nyugodtan feltölthetem?

2019. dec. 12. 09:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem is azt mondtam, hogy félrevezető legyen, legyen releváns, de minél több. Igen, felteheted.
2019. dec. 12. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!