Melyik a legjobb fesztivál?
Ezt így nem lehet megválaszolni, h melyik a legjobb. Főleg, h ennyit kérdezel pluszban, ráadásul szerintem értelmetlen dolgokat. Mi az, h elkurvulni? Mindegyik fesztivál egy vállalkozás, ami profitból tudja fenntartani magát. Mindegyik pár részeg baráti társaságból nőtte ki magát nemzetközivé, az előadók pénzért jönnek, mindegyik el van kurvulva ilyen szempontból. Az, h milyen társaság talál be, az legfőképpen rajtad (és a saját társaságodon) múlik, ugyanez a csajokkal. Nincs recept, h a szigeten 63% eséllyel nem ébredsz egyedül, de a fezenen csak 41% :) De az tuti, a legtöbb külföldi a Szigeten van, de azon is vannak a legtöbben, az a legdrágább, de legalább rengeteg program van, töredékét se tudod bejárni, megnézni... De nagyon érdekes és intenzív élmény. A soundot nem vágom, de szerintem az nekem nem adná, meg indokolatlanul drága is, én pénzesproli rongyrázásnak tartom elsősorban, de lehet csak az előítéleteim miatt...
Nem tudom, hány éves vagy, meg milyenek a lehetőségeid, de azt javasolnám, ha módodban áll, menj el, mindegyikre, amire tudsz és nem kell a pénzt számolgatni. Kisebbekre, nagyokra, tökjó élmény mind. Amúgy ha tippelnem kéne, akkor neked a Campus jönne be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!