Ehhez az alsókategóriás copy gitárhoz, "kompatibilis"-e egy másik, jobb minőségű/gyórtójú pickup?
Figyelt kérdés
harley benton 400 LP copy.....ug döntöttem, olcsóbb lesz ha külön csak pickupot veszek , sokkal oclsóbb és nem epit de nem is gibsont... ennél a nyekergős hangnál vmi szebb 86-95' feelinget szeretnék...Seymour, EMG, vagy mien pickupokat ajánlatok ,ami biztós jó ebbe a gyerekbe?2010. júl. 19. 16:43
1/10 Daweee000 válasza:
Belemegy, csak abban nem vagyok biztos hogy érdemes ennyit költeni arra a tűzifára. Pickupot veszel mondjuk 20-25ért/db, az lesz 40-50ezer ha mindkettőt cseréled, viszont a szerelék, a fa ugyanaz marad, és bizony az is sokat ad - esetünkben vesz el - a hangzásból. Ellenben hogyha eladod a Harleyt, és hozzáadod a pickup 50 ezrét meg még valamennyit, akkor abból már kijön egy Vintage V100-as Les Paul, ami 80 ezer, és jobban szól mint bármelyik epiphone. (vagy turbózott Harley :) ) Nekem is ilyenem lesz, komoly kis LP :) Amúgy pickup ügyben... attól függ mit szeretnél játszani. Slash Seymour Duncan Alnico II Pro-t használ, Zakk Wylde EMG-t, Gary Moore Gibson pickupot, stb.
2/10 A kérdező kommentje:
thx :)
2010. júl. 19. 16:57
3/10 A kérdező kommentje:
küseje sem tecik ám :) nagyon csikos, nem az igazi gibson dehát nem vok milliárdos :) aza pickup 23. elég olcsó.....öregszik majd ez a gitártest, aszondják, az csak jó...majd meglátjuk :)
2010. júl. 19. 17:04
4/10 Daweee000 válasza:
Most nézem, még a nyaka is csavarozott... Ebből nem lesz Gibson hang akármilyen pickupot teszel bele. Nem minden a pickup, a fa, a híd, a nyak illesztés, számtalan dolog befolyásolja a hangot. El tudod adni mondjuk 30ért, de tudod mit? Ne újonnan vedd a V100-at, használtan már 55 ezerért odaadják. Az meg már nem új, beérett a fa, meg minden, úgy szól mint ez a benton sosem fog :) Am melyik pickupot nézted 23-ért?
6/10 A kérdező kommentje:
Seymour Duncan Alnico II Pro.....de nekem most nicns pénzem vagyis van :D de holnap jön meg a gibson húr a pengetők meg a dcg 96 crybabym :P szal nem marad szinte semmim, még pickupra sem mostanában....
2010. júl. 19. 22:05
7/10 anonim válasza:
dcg 96? ...:D
az valami gcb95 utánzat?:D
8/10 A kérdező kommentje:
nem :D én vagyok fáradt :D:D:D:D:D:D
2010. júl. 20. 09:51
9/10 A kérdező kommentje:
na f@sza -.-" nem adtka külön adapter hozzá, igy csak erősitővel tudom hazsnálni, mivel van egy rp70 multim is.....szóval az a seymour duncan lehet jol jöhet a hb-be :D
miota 40W meg multieffekt van azota már elfeledt az a pötyögős kinai sz@r hangzás ;) csak éppen még öszefojnak hangok zúzásnál.
2010. júl. 22. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!