Tudnátok írni nekem zenéket?
Annyira fájt látni, hogy valaki Billie Eilish zenéit írta le. Erre lepontozták. Senki mást. Mi a baj a mai világgal? Ha neked nen tetszik, akkor hagyd figyelmen kívül. Ennyire egyszerű.
Egyébként:
Lose Control-MEDUZA, Becky Hill, Goodboys
Thank Me Later-Anna of the North
Slide Away-Miley Cyrus
La Di Da-Lennon Stella
Bring It All Back-S Club 7
Feel Special-TWICE
Hard Times-Paramore
Inside Out-ItaloBrothers
Dreamer-J090
Mindenkit elhagyunk-Bagdi Enikő
Blood//Water-grandson
Doo Wop(That Thing)-Ms.Lauryn Hill
Unwritten-Natasha Bedingfield
You Need To Calm Down-Taylor Swift
Upside Down-Paloma Faith
Better Than Love-Hayley Kiyoko
Wild & Wicked Wolrd-Hayley Kiyoko
Friday I'm In Love-The Cure
Hot Blooded-Foreigner
Time After Time-Cyndi Lauper
Activity Grrrl-Joan Jett & The Blackhearts
Love Shack-The B-52's
The Look-Roxette
Afraid-Anavae
One Of Us-ABBA
Neon Circus-Amber Run
Can't Stop-Red Hot Chili Peppers
Különbözőek, szóval jó szórakozást. Remélem tetszik majd valamelyik. :)
A 3-as volnék.
Ezt azthiszem benéztétek. Szerintem elég változatos a zenei izlésem, több zenekarban játszok több hangszeren, főleg rockot és bluest, nagy példaképeim Slash, SRV, Kotzen, B. B. King. De meghallgatok bármit, így pl Eilish kisasszony dalait is, kedvelem a munkásságát. Csak tudjátok ami nekem tetszik, a kérdezőnek nem biztos hogy fog, ezért írtam le a kedvenc számaimat tőle, mivel a kulcsszavaknál is ott van hogy őt kedveli.
Nem értem mire jó ez a gyűlölködés és lepontozás. Én hasznos választ adtam szerintem, vagy legalább igyekeztem. Aki meg azért válaszolt csak hogy engem méltasson, az legalább egy nótát odabiggyeszthetett volna a végére hogy haszna is legyen a válasznak.
De akkor itt egy lista az aktuális kedvenceimről hogy minden stílus kedvelői megtalálják a nekik valót:
Slash-Nothing to say
SRV-Cold shot
Lana Del Rey-Summertime Sadness
G Ras-Csak a zöld
Snoop Dogg & Wiz Khalifa-Young, Wild & Free
Paganini-Caprice no. 24
#18 "just close your eyes and create yourself a better life"
És ez 13 éves? Deep.
#19 Hát tényleg rohadt mély (nem az) , csak ezt is már száz ember elmondta száz féle képpen.
Ez nagyjából olyan, mintha most gyorsan újra felfedezném a gravitáviót, és ezért kapnék öt Nobel díjat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!