Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen a BARBA NEGRA?

Milyen a BARBA NEGRA?

Figyelt kérdés
Zsúfolt vagy élhető? Alvin koncerten mire számíthatok (dec. 14)? Van ruhatár? Jó arcok járnak oda? Le fogják rúgni a méhem, vagy nem vadulnak annyira? Koncert után éjjel meddig van nyitva?

2019. nov. 28. 18:52
 1/4 anonim válasza:

Zsúfolt tud lenni, és elég meleg van. Van szellőzés, de az csak időről időre kapcsol be. Ruhatár van, de ha mindenki használja, akkor hosszúk a sorok, de egyébként jól van szervezve . Az, hogy lerúgják-e a méhed, attól függ, milyen emberek járnak Alvinra, meg attól is, hol állsz. Oldalt a büfésoron talán biztonságosabb. Prosecturán a Barba Negra track-en eléggé lökdöstek pl., nem tudom, az Alvin milyen lehet.

Szerintem koncert után zárnak, legalábbis sosem maradtam megnézni, mi történik koncert után.

2019. nov. 28. 19:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Én 2szer is voltam Alvinon, így november, december tájékán.

Semmi extra, alig vannak.

Szal nem kell tartanod semmitől.

2019. nov. 28. 20:47
 3/4 anonim ***** válasza:
17%

Szerintem attól is függ,milyen bandára megy az ember. Én októberben egy kemény metal bulin voltam és hát nem volt a legjobb élményem evör. Sok a tapintatlan paraszt,mindenki megy mint a mérgezett egér és nem zavarja őket ha lökdösnek,pedig direkt olyan helyre álltam hogy körülöttem bőven legyen hely elmenni de hát...

Az amit szoktak mondani,hogy a metalheadek nagyon kedvesek és barátságosak,a magyarokra pont nem igaz :)

A hangosítás meg szintén fostos,de hát magyaroktól hogy lenne már elvárható hogy jó legyen a hangzás. A BP parkban a basszus rohadt hangos,itt pedig a dobtól nem lehet hallani semmit. Ja,és indokolatlanul meleg van

2019. nov. 28. 22:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Kb. hajnali 4-ig nyitva van.
2019. dec. 9. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!