Milyen a BARBA NEGRA?
Zsúfolt tud lenni, és elég meleg van. Van szellőzés, de az csak időről időre kapcsol be. Ruhatár van, de ha mindenki használja, akkor hosszúk a sorok, de egyébként jól van szervezve . Az, hogy lerúgják-e a méhed, attól függ, milyen emberek járnak Alvinra, meg attól is, hol állsz. Oldalt a büfésoron talán biztonságosabb. Prosecturán a Barba Negra track-en eléggé lökdöstek pl., nem tudom, az Alvin milyen lehet.
Szerintem koncert után zárnak, legalábbis sosem maradtam megnézni, mi történik koncert után.
Én 2szer is voltam Alvinon, így november, december tájékán.
Semmi extra, alig vannak.
Szal nem kell tartanod semmitől.
Szerintem attól is függ,milyen bandára megy az ember. Én októberben egy kemény metal bulin voltam és hát nem volt a legjobb élményem evör. Sok a tapintatlan paraszt,mindenki megy mint a mérgezett egér és nem zavarja őket ha lökdösnek,pedig direkt olyan helyre álltam hogy körülöttem bőven legyen hely elmenni de hát...
Az amit szoktak mondani,hogy a metalheadek nagyon kedvesek és barátságosak,a magyarokra pont nem igaz :)
A hangosítás meg szintén fostos,de hát magyaroktól hogy lenne már elvárható hogy jó legyen a hangzás. A BP parkban a basszus rohadt hangos,itt pedig a dobtól nem lehet hallani semmit. Ja,és indokolatlanul meleg van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!