Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek is túlárazott a...

Szerintetek is túlárazott a Ghost koncert?

Figyelt kérdés

Elmennék megnézni őket, de bevallom, a 12000 forintos kezdő árat kicsit sokallom egy jegyért. Ebben a helyszín is szerepet játszik? Szerintem az Aréna túl nagy egy ilyen bandának, gondolom megint csökkentett területű nézőtér lesz. Szerintem ők azért inkább a Barba Negrába valók a várható közönséget tekintve, és 10000 alatt tartom elfogadhatónak az élményt.

De megértem, mindenki annyit kér el a "termékéért", amennyit jónak lát.

2019. nov. 27. 11:09
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Egy olyan jól megkoreografált, iszonyatosan jó hangzást, profizmust, szórakoztatást, és látványvilágot kaptunk, ami több pénzt is megért volna, mint 12.000 Forint. A Ghost már réges-régen arénákban látszik (akkor is, ha le van bizonyos részük felezve). A Barba Negrába most sem fértünk volna el, hiszen négyezren voltunk, ráadásul hétköznap, és még hideg, meg... a jegyárak sem voltak feltétlenül olcsók, arról már nem is beszélve, hogy azon az aprócska kis színpadon a díszlet negyede nem fért volna el. Máshol sokkal több pénzt kérnek el egy jegyért, és telt házas bulikat csinálnak.
2020. febr. 3. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!