Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek jol enekelek, jo...

Szerintetek jol enekelek, jo hangom van? :D

Figyelt kérdés
[link]
2019. nov. 26. 00:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Na itt egy masik felvetel egy fokkal jobb mikrofonnal (2000 Ft-os headset):

[link]

Egy fokkal jobb? Tudnam fejleszteni a hangomat lenne ertelme?

Sose enekeltem elotte sem jatszottam semmilyen hngszeren

2019. nov. 27. 00:11
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

De ebben a pár másodperces felvételen is intonációs hibáid vannak. Ráadásul, borzalmas az angolod.

Nem énekeltél, nem játszottál hangszeren sosem, oké akkor értem miért nincs hallásod. Tanulj meg egy hangszeren játszani és hallgasd vissza pár év múlva ezt a felvételt. Röhögni fogsz rajta, hogy azt hitted jól szól.

2019. nov. 27. 08:09
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és nem is vagy timeban.. Azon egy stúdió sem tudna segíteni.
2019. nov. 27. 08:14
 14/17 anonim ***** válasza:

Hogy a két videóban miért van teljesen más hangja: elsősorban azért, mert teljesen máshogy énekel két merőben eltérő számot.

Valóban nem túl megnyerő ez a két hangsávod. Viszont azt nem lehet mondani, hogy nem érdemes elmenni énektanárhoz párszor. Nem leszel egy R.Kelly (mint a második sávodon szeretnél), de én híve vagyok annak, hogy az emberek 80%-a képes élvezhető szintre fejleszteni az énektudását.

2019. nov. 27. 09:22
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja, de ha nincs adottsága (hallása) akkor évekig csinálhatja, nem fog menni még az élvezhető szint se... Nem bántom ezzel, minden emberben van valami amihez nincs adottsága. Nem új dolog ez.
2019. nov. 27. 10:41
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a nincs hallása teszi ki a - hasraütésszerűen meghatározott - 20%-ot (de legyen az inkább 5%).

Zenélés előtt a többségnek nincs hallása ehhez, nekem is közben jöttek meg ezek a dolgok. Tehát nem lehet azt mondani egy teljesen kezdőre, aki még sosem énekelt vagy zenélt, hogy reménytelen eset.

2019. nov. 27. 11:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Kocsmai enekes meg lehetsz este 10 utan.Olyankor mar mindenki satu reszeg es csak az kell,hogy szolljon valami :D
2019. nov. 29. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!