Mit gondoltok erről a gitárról?
2010. júl. 19. 08:49
1/9 anonim válasza:
Hangszert nem érdemes úgy venni, hogy előtte nem próbálod ki.
3/9 A kérdező kommentje:
Hát igen! Csak nekem olcsón kéne viszonylag és Pécsen hangszerboltokban 30ezernél kezdődnek:/Esetleg tudtok valami jót?
2010. júl. 19. 10:08
4/9 anonim válasza:
A 8000 Ft egy olyan összeg, aminél tényleg nem árt kipróbálni. Én is vettem már nagyon olcsón gitárt, szerencsém volt vele, a mai napig azt használom. Viszont ugyanúgy eladhatnak neked egy értéktelen akármit is. Nem kell elsietni.
5/9 anonim válasza:
nem venném meg..
max kipróbálás után
de kezdők meg úgy sem jönnek rá kipróbálásnál hogy mekkora szart tartanak a kezükben:D
6/9 anonim válasza:
én első gitáromat vettem ennyiért, de azzal szerencsém volt, mai napig megvan, és szeretem, de mamár nem vennék nyócezerért gitárt, merthát....igen, nem véletlenül kezdődik hangszerboltban harmincezertől
7/9 anonim válasza:
kezdőnek jó de amugy nem jó sok mindenre
8/9 A kérdező kommentje:
És mit gondoltok egy Romanza R-C395 klasszikus gitárról?Az megéri?Amúgy szálítással 12000 ft lenne körübelül...
2010. júl. 20. 19:38
9/9 A kérdező kommentje:
És mit gondoltok egy Romanza R-C395 klasszikus gitárról?Az megéri?Amúgy szálítással 12000 ft lenne körübelül.tokot is adnak hozzá és hangolósípot.
2010. júl. 20. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!