Jó ez a gitár és ez a gitártanár?
Gitártanár:
Gitár:
Szóval a gyerekemnek lenne 11 éves NAGYON szeretne akusztikus gitározni. Ő szokott telefonozni és ő nezte meg a gitárt meg a gitároktatót is. A VIII kerületben lakunk ha valakinek van jobb ötlete mint gitár mint gitároktatóval kapcsolatban várjuk. A Hangszer plázában azt mondták neki jó már egy vékonyabb nyakú 4/4-es gitár.
A gitároktatóról nem tudok nyilatkozni, de a hangszer tökéletes.
Sok szerencsét, jó gitározást!
Ha lehet, tegeződjünk.
Gregorich Zsófia (lehet nem teljesen így kell írni a nevét) tanárnő kiváló szakember. Élmény hozzá járni. Csak ajánlani tudom.
Az egyetlen baj az, hogy én egy kicsi városban élek (Celldömölk: Nyugat-M.o.), vagyis inkább itt tanultam a tanárnőnél.
#5 első vagyok
Valószínűleg azért nem ismered, mert ő csak ebben a kisvárosban tanít.
Azért mondtam azt, hogy nagyon profi abban, amit csinál, mert én szeptemberben kezdtem (tavaly) és májusban már nem jártam hozzá, mégis megtanultam gitàrozni, minden akkordot tudok, ha kell, akkor dalokat is játszok. Elég sok órám elmaradt, volt szünet, heti 1× fél órát jártam hozzá, 10 percet gyakororltam !hetente! rá.
Szerintem ehhez kell tehetség, odaadás, profizmus a tanítványnál és a tanárnál egyaránt.
Hozzáteszem van 2 zenekara, az egyikben a 4 tesvérével zenél, a másikban pedig a zeneiskolásokkal.
Kezdésnek teljesen jó ez a gitár.
Az oktató én sem ismerem, de 50 perces óráért 6000 ft.....hát ez még a horror ár kategóriát is túlszárnyalja. Általában 2500-3000-3500 ft egy gitáróra. Szerintem keress mást, Pesten rengeteg van, google a barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!