Honnan tudhatom, h eredeti a jegy (sziget! Ottalvós bérlet), amit olcsóbbért árulnak neten?
Bizalom 1000%-on? vagy van vmi olyasmi rajta, mint a pénzeken, h kizárt lenne hamisítani?
Már 2000 óta folyamatosan kinn vagyok, de még 1x nem én vettem a jegyemet, csak a karszalagot láttam, tavaly meg átejtették 1 bnőmet.
Kérlek! fontos!! ne legyen off! köszi
szijaa!! nehogy vegyél olyat ami olcsóbb!
ez pl a sziget honlapon van fent: öbb olyan weboldal és e-mail reklám is megjelent az utóbbi időben, melyek a Sziget Szervezőiroda tudtán kívül, és a hivatalos nyerményakcióktól függetlenül, hamis akciókkal próbálják meg becsapni azokat, akik belépőjegyekhez szeretnének jutni az idei Szigetre. A www.air-smart.com/sziget-jegyek és a www.calivary.com oldal azzal hirdeti magát, hogy egy 500 Ft-os SMS regisztrációért cserébe bárki két jegyet nyerhet a Szigetre. Aki azonban erre az oldalra regisztrál, Sziget belépők helyett csak egy 500 Ft-os számlaterhelést kap a fantomcégtől.
tehát csak a kijelölt helyeken vedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!