Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki az előadója És mi a címe...

Ki az előadója És mi a címe ennek a zenének a reklámban? :

Figyelt kérdés

[link]

Azért tetszik, mert olyan érdekes rockos.

2019. nov. 18. 15:42
 1/6 anonim ***** válasza:
21%

Nem gondolnám, hogy ez egy zenekar/együttes/előadó dala.

Reklámzene, millió ilyen van. Pár másodperces kis valami, kifejezetten erre a célra íródott, nem kell hozzá nagy tehetség. Ilyesmit egy iskolás gyerek összerak otthon valami zeneszerkesztővel, vagy 20 éve én is játszottam ilyesmivel.

2019. nov. 18. 17:56
 2/6 A kérdező kommentje:

Filmajánlóknak isvan ilyen műfajú zenéjük. Pl. Ez is kicsit ilyesmi.:

[link]

2019. nov. 18. 18:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Van az a "műfaj",hogy reklámzene! Ez olyasmi,legalábbis hasonló mint a klasszikus horrorfilmeknél a sejtelmes aláfestő zene amikor történik valami!

Összelehet rakni egyszerűen,nem kell zanészt sem hívni,hogy feljátsza. De ha ha valaki hangszerrel rögzít ilyesmit, nem hiszem,hogy egy ismertebb művész csinálja. Lehet,hogy a hangmérnök unokaöccse Zsoltika aki konyít valamit a gitározáshoz mert anno játszott egy amatőr garázs zenekarban!

2019. nov. 18. 18:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt dobta ki a Shazam rá.

Drive All Night VHS-OST

2022. febr. 8. 09:44
 5/6 A kérdező kommentje:
4 Ez sajnos nem az.
2022. febr. 8. 10:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem egy konkrét zene lesz. De hátha valaki tud konkrétabbat. 4-es voltam.
2022. febr. 8. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!