Szerintetek milyen hangom van?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy még nem teljesen tiszta és sokat kell fejlődjek, de ha írnátok kritikát/véleményt Azt nagyon megköszönném :)
2019. nov. 15. 23:10
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi, ez is egy vélemény😃
2019. nov. 15. 23:12
4/10 anonim válasza:
hát semmi hangod nincs, de nálad rosszabbak is elmennek az x faktorba.
5/10 anonim válasza:
Nagyon idegesítő, amikor a nagyobb levegővételnél “tyhhhhh” hangot adsz, vagy nem is tudom mi az.
Amúgy nincs semmi hangod, ami van, az is hamis
6/10 anonim válasza:
Olyan, mintha nem mernél normál hangerően énekelni, nehogy valakit felébressz a házban az éjszaka közepén. :D Ez inkább suttogás, mint éneklés, nem lehet hallani, hogy milyen is az igazi hangod, mivel semmi erő nem volt benne.
7/10 anonim válasza:
Még ne jelentkezz az x faktorba. Sajnos nagyon kevés ez a teljesítmény hozzá. Meg jó lenne, ha énekelnél is, mert ez inkább csak kicsit erősebb suttogás, vagy szavalás, amibe azért van egy kis ritmus is, de még messze áll a valódi énekléstől.
8/10 anonim válasza:
Ezt a videót a felhasználó eltávolította. Pedig hívtalak volna fellépni, ha van benne lehetőség, de a semmi az sajnos nem elég.
9/10 anonim válasza:
Én kíváncsi lettem volna rá. Zenész vagyok, szívesen mondtam volna róla véleményt.
Kár, hogy eltávolítottad.
10/10 anonim válasza:
Nem küldenéd el nekem privátban a videót?
Én is járok énektanárhoz, mert ált.1. oszt. koromban már a város és a suli előtt énekeltem egyedül (szólóztam).
Imádok énekelni.
Kiskoromban (3-4-5 évesen) én könyörögtem ki, hogy énekelhessek a templomi karácsonyi műsoron.
Szóval én mindenképpen segíteni akarok neked, és építő kritikát mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!